Schoonmaakdiensten

Naast onze reguliere werkzaamheden voor particulieren, leveren wij specifieke schoonmaakdiensten tegen een zeer scherpe prijs aan VVE’s en MKB-ers in de omgeving van Amsterdam. Meestal zijn dit periodieke schoonmaak werkzaamheden die elke week of elke maand weer moeten worden gedaan. U kunt dan denken aan het reinigen van vloeren, trappenhuizen, entrees, werkplekken voor werknemers, keukens en sanitaire ruimten binnen uw bedrijfspand. Bij schoonmaakbedrijf Bolderman vinden VVE’s en ondernemers alle benodigde schoonmaakwerkzaamheden onder één dak, en dat levert belangrijke voordelen op voor onze klanten.

De voordelen voor VVE’s die in de regio Amsterdam gevestigd zijn
VVE’s uit de regio Amsterdam kunnen profiteren van de alles-in-één voordeeltarieven van schoonmaakbedrijf Bolderman. Samen maken we een zorgvuldige inventarisatie van het door u gewenste onderhoud aan ramen, trappenhuizen, liften, gangen en semipublieke ruimten van bijvoorbeeld bergingen. Uiteraard is het daarbij zaak om de meest efficiënte manier van onderhoud voor u in kaart te brengen, afhankelijk van de aard van het werk en de omvang van het gebouw kunnen wij daarvoor diverse hulpmiddelen inschakelen zoals telescopische glasbewassing of hoogwerkers. In de huidige Arbo-wet staat dat glazenwassers maximaal tot 8 meter hoogte hun werk mogen uitoefenen. Ramen die hoger geplaatst zijn kunnen met de eerder genoemde hulpmiddelen worden bereikt. Uiteraard geldt voor onze schoonmaakwerkzaamheden voor VVE’s dat onze activiteiten samen met u op gezette tijden worden geëvalueerd. Bij zeer intensief gebruik van uw trappenhuis of bij extra vervuiling in de winterperiode, kunnen we eventueel besluiten om onze werkzaamheden te intensiveren. Meestal bieden wij een 1-jarig servicecontract aan waarin alle werkzaamheden worden omschreven.

De voordelen voor Amsterdamse MKB-ers
Ook voor ondernemers in de regio Noord-Holland en in de omgeving van Amsterdam, heeft schoonmaakbedrijf Bolderman zeer klantvriendelijke regelingen getroffen. Meestal worden wij ingeschakeld om periodieke werkzaamheden te verrichten die voorzien in het schoon houden van ramen, werkplekken, vergaderruimten, keukens en kantoren. Ook na een personeelsfeestje of andere happenings worden wij door MKB-ers ingeschakeld als professioneel schoonmaakbedrijf. Samen bekijken we in detail naar het gewenste onderhoud en zorgen we ervoor dat uw kantoor of bedrijfspand er elke week weer fris voor staat. Voor grotere oppervlakten in bijvoorbeeld productiewerkplaatsen of fabriekshallen, gebruiken wij dhandige schoonmaakmachines zodat het werk efficiënt en snel kan worden uitgevoerd.

Diverse werkzaamheden door één schoonmaakspecialist
Naast de hier beschreven reguliere schoonmaakwerkzaamheden voor particulieren, verenigingen en zakelijke klanten, is schoonmaakbedrijf Bolderman uit Amsterdam professioneel inzetbaar voor glasbewassing, vloeronderhoud, hoge druk reiniging en de levering van sanitaire benodigdheden. Wij hebben circa 15 jaar ervaring in het verwijderen van hardnekkige graffiti en andere vervuiling van gevelonderdelen, het veilig en accuraat bewassen van ramen en het leveren van gericht onderhoud aan vloeren. U schakelt ons niet alleen in op basis van onze gunstige tarieven, maar vooral ook omdat u een professional in wilt huren die liefde voor zijn vak heeft en kwaliteit garandeert.