Hoge druk reiniging

Ons schoonmaakbedrijf reinigt duurzaam en milieuvriendelijk in de gehele regio Amsterdam
Hoge druk reiniging van gevels en bestrating is dé methode voor VVE’s om permanent van graffiti en andere vervuiling op de gevel af te komen. Vooral in Amsterdam zijn graffitiartiesten vaak nog steeds een bron van ergernis voor veel woningbezitters en winkeliers. Schoonmaakbedrijf Bolderman zet veelvuldig hoogwaardige hoge druk reinigingsspuiten in om metselwerk, beton en andere geveldelen goed schoon te krijgen. Door de technische vooruitgang van gereedschap en reinigingsmiddelen zijn diverse oplossingen voor handen. Voor bakstenen gevels is het belangrijk om het de hardheid van voegen en stenen eerst goed te inventariseren. Kozijnen en glas kunnen eerst worden afgeplakt en het reinigingswater kan worden opgevangen zodat het vuil niet op het trottoir komt te liggen. De afstelling van de hoge druk spuit bij gemetselde gevels moet accuraat gebeuren. Beschadigingen aan de gevel moeten ten alle tijd worden voorkomen. Bent u woningbezitter of wilt u als VVE eens alle mogelijkheden onderzoeken? Schoonmaakbedrijf Bolderman uit Amsterdam is een zeer ervaren specialist als het gaat om moderne hoge druk reinigingsmethoden.

Trappenhuizen, galerijvloeren en bestrating laten reinigen door ons schoonmaakbedrijf
Vluchttrappenhuizen of galerijvloeren bestaande uit betonnen vloeren kunnen prima met behulp van hoge druk worden schoongemaakt. Veelal zijn de wat oudere vloeren vervuild door atmosferische afzettingen, algen of olievlekken. Maar ook bestrating die met algen is overgroeid kan een geheel nieuwe uitstraling krijgen. De stoep kan door deze algengroei gevaarlijk glad worden, vooral bij entrees kan dat voor extra problemen zorgen. Meestal gebruiken wij als milieubewust schoonmaakbedrijf gewoon schoon water tijdens deze hoge druk schoonmaak, dit om verontreinigingen in de bodem te voorkomen. Het water wordt op een bepaalde temperatuur gebracht zodat het vuil makkelijker is af te spuiten. Ook voor betonnen oppervlakten is de combinatie van de juiste temperatuur en de druk van groot belang.

Hét schoonmaakbedrijf voor uw Amsterdamse sportvereniging
Voor sportaccommodaties in de omgeving van Amsterdam die al wat ouder zijn geldt dat bestaan tegelwerk en metselwerk steeds moeilijker schoon te houden is. Door eenmalig deze ruimten of geveldelen met hoge druk te reinigen kunt u het interieur al een flinke ‘kwaliteitsboost’ geven. Vooral verouderd voegwerk in douches en andere sanitaire ruimten kan eenvoudig met hoge druk spuiten worden schoongemaakt en gereinigd. In plaats van de hoge kosten voor nieuw tegelwerk, kunt u zich ook eens afvragen wat een grondige reiniging door de specialisten van schoonmaakbedrijf Bolderman u oplevert.

Hoge druk reiniging en onze uitgebreide service
Voor het reinigen van gevels met hoge druk spuiten is het soms belangrijk om een steiger te bouwen of een hoogwerker te gebruiken. Afhankelijk van de aard van de vervuiling en de intensiviteit van de vervuilde delen stemmen wij het gebruikte gereedschap en de machines hierop af. Uiteraard regelen wij als ervaren schoonmaakbedrijf voor u indien noodzakelijk de noodzakelijke vergunningen bij langdurig steigerwerk op openbare wegen en trottoirs.