Reguliere schoonmaak

Reguliere schoonmaak voor uw bedrijf of VVE binnen de regio Amsterdam
Bent u actief of woonachtig in de regio Amsterdam en zoekt u nog een goed aangeschreven schoonmaakbedrijf met prima referenties? Schoonmaakbedrijf Bolderman is inmiddels een gevestigde naam in onze hoofdstad geworden. Inmiddels zijn wij ingezet bij het onderhoud van kantoren, woningen, hotels, musea en ziekenhuizen. Onder reguliere schoonmaak vallen alle werkzaamheden die er op gericht zijn om interieurs schoon te maken. U kunt hierbij denken aan het periodiek dweilen en ‘moppen’ van vloeren, het stofvrij maken van werkplekken of kamers, het reinigen van vensterbanken en andere horizontale delen, een intensieve hygiënische behandeling van sanitaire ruimten of pantry’s of het gewoon stofzuigen van vergaderruimte of kantoorverdieping, lobby of entreehal. Afvalzakken worden verwijderd en zorgvuldig afgevoerd, koffieautomaten kunnen worden schoongemaakt en bijgevuld.  Ook leveren wij specifieke sanitaire benodigdheden zoals zeep, handdoeken, vuilniszakken, droogapparatuur en dergelijke. Voor VVE’s leveren wij alle schoonmaakdiensten die voor trappenhuizen en semipublieke ruimten van belang zijn. Ook het verwijderen van stofnesten en raggen van plafonds behoort tot onze standaard werkzaamheden.

De werkwijze van schoonmaakbedrijf Bolderman
Samen met u bespreken we alle wensen en eisen die u heeft. Natuurlijk weten wij als ervaren schoonmaakbedrijf waar u extra aandacht aan zou moeten besteden en welke schoonmaakactiviteiten frequenter moeten worden uitgevoerd. Binnen 24 uur ligt er een heldere offerte op tafel die u inzage geeft in de diverse werkzaamheden die wij voor u zullen verrichten, welke periodes wij daarbij hanteren en mogelijke evaluatiemomenten. Uw onderhoudsteam bestaat uit een vast team schoonmakers die de verantwoordelijkheden ook echt waar maken. U heeft ook altijd één aanspreekpunt voor vragen over het onderhoud en onze service. Na elke schoonmaakbeurt wordt in een logboek genoteerd welke werkzaamheden gedaan zijn zodat wij op gezette tijden kunnen controleren of de hygiëne volstaat.

Referenties van klanten van ons schoonmaakbedrijf binnen de regio Amsterdam
Wij kunnen u indien noodzakelijk diverse referenties van onze bestaande klanten overhandigen. Het is vanzelfsprekend dat u als ondernemer eerst wilt checken wat voor soort bedrijf u in huis haalt. Al onze werknemers zijn gebonden aan de stringente werkvoorschriften die wij hebben opgesteld.