Vloeronderhoud

Zorgvuldige  en duurzame reiniging van vloeren in de regio Amsterdam
Bij ons kunt u terecht voor zorgvuldige schoonmaak werkzaamheden voor allerlei soorten vloerafwerkingen voor kantoren, hotels, winkels en VVE’s . Elke vloer heeft een andere oppervlaktestructuur en andere kwaliteiten en dus kiezen wij het beste schoonmaakproduct en de meest geschikte behandeling die daarbij past. Denk hierbij aan bijvoorbeeld linoleum vloeren die door het aanbrengen van een dunne zeeplaag of een spray weer hun oorspronkelijke uitstraling krijgen of een natuurstenen vloer die niet met agressieve middelen mag worden behandeld. Maar wat doet u als de oude waslaag van het linoleum compleet geruïneerd is? Moet u de vloerbedekking gelijk vervangen of kunnen waslagen worden verwijderd of gerepareerd? Ook met al deze vragen kunt u bij schoonmaakbedrijf Bolderman uit Amsterdam terecht.

Wat doen wij om vloeren in goede conditie houden?
Of het nu gaat om een entreehal in een flatgebouw, of een grote winkelruimte, vloeren die vaker worden gebruikt en veelvuldig worden belopen hebben doorgaans intensiever onderhoud nodig. Waslagen slijten, hardere oppervlakten kunnen te glad worden en soms is tapijt zo vuil geworden dat de oorspronkelijke kleur niet meer te zien is. Bij schoonmaakbedrijf Bolderman uit Amsterdam maken wij onderscheid in periodiek en eenmalig onderhoud van vloeren. Het eenmalige onderhoud van vloeren kan een zeer intensieve behandeling van de vloer opleveren.  Tapijten in kantoren of entreehallen van winkels zijn op diverse manieren schoon te houden. Niet alleen het periodiek stofzuigen van het tapijt maar ook het op gezette tijden shamponeren of laten reinigen d.m.v. poeders en andere producten kan weer voor een geheel nieuwe uitstraling zorgen. Vloertapijten kunnen zelfs door hoge druk reiniging goed onder handen worden genomen. Natuurstenen vloeren of betegelde vloeren met een harde oppervlakte structuur zijn met zeep prima schoon te houden, maar misschien begint de anti-sliplaag al een beetje te eroderen en is het handig om d.m.v. speciale schoonmaakmiddelen de vloer wat minder glad te maken of de erosie van voegen tegen te gaan. Soms is afstemming tussen de oorspronkelijke vloerleverancier en het schoonmaakbedrijf cruciaal om de beste reinigingsstrategie in gang te zetten. U zet ons Amsterdamse vloeronderhoudsteam dus niet alleen in voor het noodzakelijke schoonmaakwerk, maar ook voor afstemming en onderzoek naar de beste methode van behandeling.

Een schone vloer voor uw Amsterdamse bedrijfspand of winkelruimte
Indien u van plan bent om een schoonmaakbedrijf uit de regio Amsterdam in te huren voor vloeronderhoud, kijk dan eens naar de talloze voordelen die wij u bieden. Voor VVE’s en ondernemers gevestigd in de directe omgeving van Amsterdam bieden wij zeer gunstige tarieven. Sinds 1999 zijn wij actief binnen de regio Amsterdam en leveren wij werkzaamheden die kwalitatief aan de meest stringente onderhoudseisen voldoen.