Schoonmaakwerk

Zoekt u een betrouwbaar Amsterdams schoonmaakbedrijf?
Sterk schoonmaakwerk doe je samen. Vanuit deze filosofie benaderen wij al sinds midden jaren ’90 onze opdrachtgevers. Goed luisteren naar wat uw wensen zijn en daarvoor de meest efficiënte middelen en gemotiveerd personeel inzetten, zo blijven ook wij economisch gezond. Bij schoonmaakbedrijf Bolderman kunt u terecht voor regulier schoonmaakwerk, glasbewassing, vloeronderhoud, hoge druk reiniging van gevels en de levering van allerlei sanitaire benodigdheden. Wij leveren onze diensten aan talloze ondernemers, VVE’s en openbare instellingen in de regio Noord-Holland en Amsterdam. Voor kantoren, woongebouwen, winkels, sportaccommodaties, hotels, ziekenhuizen en musea.

Schoonmaakwerk mag wat kosten?
Wij beseffen dat ook wij mee moeten groeien met onze tijd. Kostenbewustzijn en het efficiënt inzetten van hulpmiddelen is ook bij ons een continue punt van aandacht. Daarom proberen wij als erkend Amsterdams schoonmaakbedrijf zoveel mogelijk gunstige tarieven te bedingen met onze leveranciers zodat u uiteindelijk kunt profiteren van lage kosten voor de inzet van hoogwerkers, het beheer van uw sanitair en andere facilitaire zaken. Wij proberen zoveel mogelijk standaard hulpmiddelen en gereedschap in eigen beheer te hebben en zelf te onderhouden. Onze telescopische bewassingsystemen moeten altijd goed kunnen functioneren en onze hoogwaardige aluminium trappen worden continu gecontroleerd op slijtage. Dat zorgt niet alleen voor eersteklas materiaal, maar zorgt er ook voor dat we altijd veilig kunnen blijven werken aan het schoon houden van de diverse panden die inmiddels in en om Amsterdam tot ons werkgebied behoren.

Schoonmaakbedrijf extra voordelig voor klanten uit Amsterdam
Woont of werkt u vanuit Amsterdam? Wij kunnen u in dat geval zeer gunstige schoonmaaktarieven aanbieden. De korte reistijden zorgen voor de efficiënte aanvoer van ons personeel, onze machines en ons gereedschap. Wij zorgen er voor dat onze schoonmaakactiviteiten passen binnen uw eigen werktijden. Voor VVE’s en bedrijfspanden leveren wij alles-in-één voordeeltarieven die de vergelijking met ieder ander schoonmaakbedrijf glansrijk kan doorstaan.