Glazenwasser

De professionele glazenwasser voor gebouwen in de regio Amsterdam
Op het gebied van glasbewassing kunt u schoonmaakbedrijf Bolderman inschakelen voor alle mogelijke bewassingswerkzaamheden, voor elk mogelijk object tot een hoogte van vijftig meter. Voor het wassen van ramen aan de buitenzijde maar ook aan de binnenzijde. Onze Amsterdamse glazenwassers met de meest moderne gereedschappen en technieken om efficiënt en veilig te kunnen werken. Met het geavanceerde Tuckerpool systeem kunnen wij zonder steiger of hoogwerker ramen tot twintig meter bereiken. De ontwikkeling van deze systemen zijn in een stroomversnelling geraakt door stringentere veiligheidseisen die vanuit de overheid en de Arbo-wet werden gesteld. Met een standaard trap mag men als glazenwasser in Amsterdam nu alleen nog op en hoogte van acht meter staan. Dit betekent dat ramen hoger dan 10 meter op de traditionele manier onbereikbaar zijn worden. Onze glazenwassers passen het gereedschap en de werkmethode af op de specifieke wensen en eisen die u heeft. Ook de toepassing van hoogwerkers kan een prima oplossing zijn, vooral als uw straat in Amsterdam ongeschikt is om op een andere manier de werkzaamheden uit te voeren. Wij gebruiken machines van erkende leveranciers voor een gunstig tarief die wij met ze hebben bedongen.

Onze Amsterdamse glazenwassers werken met het Tuckerpool systeem
Telescopische glasbewassing met het Tuckerpool systeem heeft een aantal voordelen, zeker voor bijvoorbeeld grachtenpanden in het centrum van Amsterdam. Deze bezem met lange steel is overal makkelijk in te zetten, dit in tegenstelling tot een hoogwerker die soms niet genoeg plaats heeft en waar een stabiele ondergrond noodzakelijk voor is. Een hoogwerker  inzetten kan een flinke kostenpost zijn, vooral als er maar enkele ramen mee moeten worden schoongewassen. Het telescopisch Tuckerpoolsysteem wordt dan ook door onze Amsterdamse glazenwassers ingezet als glas boven de tien meter op een slimme manier schoon moet worden gehouden, bijvoorbeeld op de 3e of 4e etage. Door puur water over het glas te sproeien lost vervuiling op en wordt het oppervlak streeploos achtergelaten. Ook spinraggen en andere vervuiling kan met dit systeem efficiënt worden verwijderd.

De glazenwassers van schoonmaakbedrijf Bolderman in gondels en hoogwerkers
Voor het bedienen van de hoogste hoogwerkers is een speciaal diploma voor glazenwassers nodig. Indien noodzakelijk kan een hoogwerker gebouwen met een hoogte tot wel vijfendertig meter bereiken. Veel nieuw gebouwde kantoorpanden in Amsterdam en omgeving hebben daarentegen gondels die met kranen op hun plek worden gehesen. Werken met gondels vergt extra zorg voor de veiligheid van onze glazenwassers. De zekering in de gondel d.m.v. een veiligheidskoord en het zekeren van de gondel om de twintig meter is van het grootste belang.